Tuesday, 2 March 2010

Schuur als koelkast werkt goed!


Al bijna twee maanden staat mijn koelkast/vriezer uit en heb ik alles wat er in stond, nu in de schuur staan. Dankzij het koude weer gaat het prima. Aan de elektriciteitsrekening kan ik het goed merken: van gemiddeld 6,2 kWh per dag naar 4,1!
Wat ik het meest mis, is de vriezer. Voor brood, diepvries spinazie, bladerdeeg of voor die keer dat ik beetje vlees wil eten en de rest in wil vriezen. Maar over all: een succes!

2 comments:

Greet Helsen said...

Das wel de moeite, bijna een derde minder verbruik !
Heb net mijn meterstanden eens opgeschreven, kan ik eens kijken hoeveel we gemiddeld verbruiken. Heb de voorbije maanden ook geprobeerd om wat nieuwe maatregelingen te treffen ivm energie verbruik : geen vaatwasmachine meer, geen droogkast meer, alle lampen vervangen door spaarlampen, TV niet meer in standby ... alle beetjes helpen he ...

Frugal living said...

Jee, wat scheelt dat veel. Ik zou de vriezer inderdaad ook erg missen. Tegenwoordig ga ik niet meer dagelijks boodschappen doen en dan is de vriezer wel een uitkomst. En voor restjes eten, ik bewaar alles en ik maak van restjes vaak een curry van. Maar de koelkast uitzetten... Eerst maar verder piekeren over de auto wegdoen en de tv naar de kringloop brengen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...